Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ofisz-sztorik

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2015.12.06.

Utolsó kommentek

Hisztéria a köbön

Szinte az egész világot meghódította a rettegés. Félünk szinte minden hol és mindenkitől - már aki- így a leghétköznapibb dolgok is plusz rettegéssel bírnak. Mint például ez a kedves,  fehér ruhás,  arab nyelven halandzsázó és  táskával dobáló fiatalember is.
 

A paranoia időnként tényleg életmentő lehet, de mértékkel használjuk.

Tovább

Téli Fantázia


A Toshimaen vidámpark , az egyik legnagyobb szórakoztató parkok egyike Japánban, amely Nerima negyedben található, Tokióban. Ez a park talán azért is nagyon látogatott, főleg a nagyon forró és fülledt japán nyarakon, mert a vendégek kifejezetten szórakoztatóan hűlhetnek le.


 




 


Ez vidámpark, elsősorban a gyermekeket célozza meg, de a felnőttek is több mint 30 rendkívül izgalmas hullámvasúttat próbálhatnak ki. Az egyik legnagyobb szenzációjuk a vízi vidámpark, amely magában foglalja a Szörfmedencét, a Lusta folyót, a Hullámmedencét, valami úgynevezett Nautic Jetet. Hozzáteszem több mint 25 vízi csúszda található itt, az egyik legmagasabb pedig 22 méterrel a föld felett található és legalább 195 méter hosszú. Hosszan tartó élmény a nyári kánikula kellős közepette.



 

A teltház fogalma egy kicsit mást jelent 

De mitörténik télen ezen a napon?

 A japánok imádják a fényeket. A karácsonyi és újévi időszak alatt- igen ők is ünneplik, mert sok keresztény él az országban azon belül divatként működik, mint más nyugati ünnep is - rengeteg helyen díszítik fel különböző fényszobrokkal és fényfüzérekkel a parkokat, tereket és épületeket.


Télen különleges fényszobrokat állítanak ebben a parkban, amiket egész évszakban csodálni lehet.


Íme:

Tovább