A sál egy igen különleges ruhadarab, mert minden évszakban viselhető és összetettebbé teszi megjelenésünket. Ráadásul kifejezhetjük vele az adott hangulatunkat is. Lehetünk lazák és fiatalosak egy élénk, sok színű manadala
mintás körsállal,sportosak egy világos áttetsző, könnyű szövésű sállal vagy választhatunk még visszafogottabb stílust is.

A klasszikus öltözködési stílus visszafogott eleganciát sugároz. Komolyabb színvilág jellemzi, nem harsány színekkel, jobbára fekete-fehér, sötét barna, vajszín, sötétkék, arany-ezüst tónusokkal. Letisztult motívumok, elegáns anyagok jellemzik, mint a  selyemszövetek, fényes textúrák, egyszínű kendők. Ennek a stílusnak széles tábora van, kedvelői leginkább a középkorú hölgyek és az idősebb generáció tagjai, de a fiatalabb korosztály is szívesen viseli. 

A sálakat mint kiegészítőket, rengeteg féle módon lehet hordani, de nemcsak színük vagy textúrájuk bír befolyással a stílusodra, hanem a számos kötési variációjuk is. A következő videón 12 különböző technikát leshetsz el az egyszerűtől a bonyolultig, az elegánstól a lazáig.


Kövesd lépésről lépésre a képernyőn látható lány mozdulatait!